Marc Le Menestrel
Home > Teaching > Undergraduate Level > UPF: Seminars of Strategic Management > La Fageda
logo

La Fageda

Save this article in PDF

by Marc Le Menestrel (26/11/2014)

La Fageda in its own words

La Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre creada a Olot el 1982. Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que pateixen discapacitat intellectual o trastorns mentals severs. Treballem un total de 270 persones, incloses usuaris i professionals.

Mas Els Casals, la seu social, es troba a la Fageda d’en Jordà, una de les principals reserves del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. En aquesta finca de 15 hectàrees, portem a terme la majoria d’activitats, tant assistencials com productives.

Les activitats productives de la cooperativa són eminentment agrícoles i es desenvolupen dins el marc administratiu d’un Centre Especial de Treball: una granja de vaques per a la producció de llet, la planta d’elaboració de productes làctics, una secció de jardineria, la planta d’elaboració de gelats el taller de manualitats i la nova activitat d’horticultura i conserves.

Les activitats assistencials: un Servei de Teràpia Ocupacional, pisos assistits per als treballadors i activitats de lleure, persegueixen millorar al màxim la qualitat de vida dels seus usuaris.

Question for preparation:

What would you like to learn about La Fageda?

Back to the course